Не заслужаваш случайни съобщения от време на време.

Заслужаваш красиви дълги съобщения, които не могат да бъдат изпращани на всеки, защото описват всички малки части от теб, красивите детайли, които хората не забелязват, и малките особености, които ти не забелязваш в себе си. Заслужаваш думи, които те топлят, когато е студено и те лекуват, когато си уморена. Заслужаваш думи, които те карат да се усмихваш всеки ден и такива, които ти напомнят за твоята стойност, за това колко дълбоко си обичана и ценена. Заслужаваш думи, които те карат да вярваш в любовта и в себе си.

Не заслужаваш случайни срещи и „наваксване“.

Заслужаваш дълги нецензурирани разговори за всичко, което е в ума ти и заслужаваш да бъдеш изведена на всички срещи, които наистина желаеш. Заслужаваш срещи, които всъщност означават нещо за теб вместо да наваксаш с кафето или да се мотаеш в бара. Заслужаваш човек, който иска да направи всичко с теб и някого, който не се страхува да те покаже пред приятелите си или да ти даде квалификацията, която искаш. Заслужаваш връзка и обвързване.

Не заслужаваш любов, която се изразява само с харесвания и снапчатове.

Заслужаваш истинска обич, която надхвърля харесванията и емотиконите. Заслужаваш сетивна любов, която успокоява сърцето и ума ти. Любов, която не те оставя да гадаеш, да разпитваш или да се чудиш, любов, която не те кара да се съмняваш, че партньорът ти може да те остави. Заслужаваш да спиш всяка нощ, сигурна, че няма друга освен теб, че си единствената и че никога няма да бъдеш заменена. Заслужаваш любов, която те държи будна през нощта, за да си мислиш колко грандиозна и вълшебна е, а не защото е нестабилна и неясна.

Не заслужаваш да си наполовина обичана.

Заслужаваш да бъдеш обичана с цяло сърце. Заслужаваш някого, който е готов да се бори за теб, някого, който не използва глупави извинения за липсата си на внимание или някого, който винаги е прекалено зает, за да има време за теб. Заслужаваш да бъдеш нечие време, нечие съкровище, нечия причина да вярва в нещо, да събори всички стени, които е построил срещу любовта и някого, който не се страхува да се приближи.

Не заслужаваш човек, който не е сигурен в чувствата си.

Не заслужаваш някого, който е объркан спрямо теб или някого, който смята, че времето не е правилно или мисли, че не е готов за нещо сериозно. Заслужаваш някого, който продължава да се връща за още, някого, който не може да се бори и е готов за теб, някого, който е лудо влюбен в теб и който те обича повече с времето и те кара да осъзнаеш, че любовта невинаги е мъчение - тя може да бъде магия.