Мила, остави телефона.

Остави го. Ако той не ти отговори след час, го направи. Ти заслужаваш нещо много повече.

Знам, че днес вече не е нужно мъжът да прави първата крачка. Да, нормално е. Нормално е да правиш планове за бъдещето и да организираш времето си, за да можеш да му обърнеш внимание. Но това е понякога.

Ако ти си тази, която чака отговор всеки път, надявайки се той да е зает, ако ти само правиш планове, направи крачка назад и осъзнай какво се случва.

Ти заслужаваш много повече от кратки и повърхностни разговори, празни обещания. Ти си красива, невероятна и можеш да предложиш много повече на света, а не да губиш времето си с човек, който не се интересува и от деня ти.

Знам, че понякога той ти пише и това е невероятно. Случва се да водите интересни разговори, да те целува по челото и да ти каже, че си прекрасна. Тези моменти те подлъгват. Те замъгляват преценката ти, за да не си тръгнеш.

Скъпа, ти заслужаваш много повече красиви моменти и по-малко тъга.

Ако ти даваш всичко от себе си, а той не, не означава, че е много зает. Всички имаме натоварено ежедневие, ти също, но винаги имаме време за нещата, които са важни. За съжаление, той не може да види всяко едно твое усилие и цялата любов, която му даваш.

Продължи напред. Без него. Открий онзи, който вижда истинското ти Аз, и няма против да те обича с всеки един твой недостатък. Знам, че е трудно и боли.

Моля те, осъзнай колко много заслужаваш.