Никога не се влюбвай в Лъв, защото те са твърде наблюдателни и ще разберат всичко за теб, дори това, което се опитваш да скриеш. Те ще те изучават старателно и един ден ще те познават по-добре от теб самия.

Не се влюбвай в Лъв, защото това са най-големите инати. Те винаги побеждават, защото никога не се отказват и знаят точно какво да направят, за да постигнат своето.

Не се влюбвай в Лъв, защото те са много чувствителни и са готови на големи саможертви за любимите си хора. Само че изискват същата отдаденост и от теб. Любовта на Лъва никога не е половинчата.

Не се влюбвай в Лъв, защото те не могат да прикриват емоциите си – нито положителните, нито отрицателните – всичко им е изписано на лицето. Те ще те обичат силно, ще ти дадат всичко, което имат, и никога няма да крият чувствата си, но когато ги нараниш, ще видиш и цялата болка в очите им.

Не се влюбвай в Лъв, защото те са твърде амбициозни – нагърбват се с повече, отколкото могат да понесат. Ще трябва да ги подкрепяш в много трудни моменти, но успехът винаги ги спохожда, защото те не се отказват.

Не се влюбвай в Лъв, защото ще преминете през много изпитания заедно и те ще те научат какво значи истинска сила и кураж. Те са издръжливи и непримирими. Винаги се изправят, когато паднат. Те ще озарят и твоя път, ще ти вдъхнат надежда точно когато имаш най-много нужда от тяхната подкрепа.

Не се влюбвай в Лъв, защото те искат много от половинката си. На тях им трябва човек, който истински да ги слуша и да ги слуша със сърцето си.

Не се влюбвай в Лъв, защото никога няма да си в центъра на вниманието. Те са родени звезди и техният блясък пленява всички. Те са хора с магнетизъм и чар, който не може да те остави безразличен.

Не се влюбвай в Лъв, защото можеш да се опариш. Тяхната любов никога не е спокойна като поточе, а гори като пожар.

Не се влюбвай в Лъв, защото са хора, които не се забравят и чиято власт винаги ще тегне върху теб.

Не се влюбвай в Лъв... или пък го направи – заслужава си!