Ако трябва да опишем родената през август дама с една дума, то тя ще бъде “страхотна“. Или пък не точно... Тя е топла, привлекателна, елегантна, горда и приятелски настроена. Всичко, което искаш в една жена. О, разбира се, като всяка представителка на нежния пол, обича комплименти. Жадува за луксозен живот като член на истинско кралско семейство. Ще откриеш най-новите тенденции в гардероба ѝ и, разбира се, винаги ще изглежда изумително.

С всички тези качества не е изненада, че приспособяването към всякакви групи и намирането на приятели е много лесно за тази красива дама. Тя оставя своя белег навсякъде, където отива. Децата ѝ са уверени и горди като самата нея, познават ценностите и са независими, защото ги е възпитала по този начин. Не е ли майка за пример?! Ако работи извън дома си, по някакъв начин успява да свърши и работата си вкъщи по възможно най-добрия начин.

Има нещо в жената, родена през август, към което несъмнено си привлечен и това са спомените на всичките ѝ приятели от миналото до днес. Не смяташ ли, че това е нещо голямо?! Е, ще промениш мнението си, че е такова след като ти кажем, че пази всички тези спомени в снимки. Няма смисъл да я молиш да ги изтрие, защото тя е най-упоритият човек, когато става въпрос за приятелите ѝ. 

Ако искаш да стигнеш до тази жена, трябва да знаеш нещо. Тя никога не е сама! Винаги е заобиколена от хора, които са готови да направят всичко за нея, така че ще трябва да се състезаваш с тях, а ако си обикновен човек, шансът ти да спечелиш е доста близо до 0! Но това не е невъзможно! Не губи надежда! Всичко е възможно на този свят!

Добрата новина е, че ако си нормален човек, тя ще се опита да достигне до обществото, към което мисли, че принадлежиш. Безспорно е лидер сред приятелките си. Родила се е да бъде такава и умее да ръководи тактично, а хората я следват без колебание. Ако обичаш да контролираш всичко, тогава може би тя не е най-подходящата за теб!

Ако имаш връзка с такава жена, знай, че тя няма да се остави да бъде ръководена. Дори и да слуша 50% от исканията ти, трябва да благодариш на щастливата си звезда. Тя не приема „ако“ или „но“. Вижда, че е равна с теб и трябва да знаеш, че е скъпоценен камък, на когото не знаеш стойността, затова трябва да бъдеш благодарен, че я имаш в живота си!

На пръв поглед изглежда като някой, който може да бъде изкушен или като твърде невинна с топлия си глас, но това не значи, че я познаваш. Именно такава иска да изглежда в очите на другите. Тя е достатъчно умна, за да знае, че образът ѝ е това, което ѝ помага да спечели повече внимание и да привлече светлината на прожекторите, а това ѝ е нужно! Просто нарани чувствата ѝ малко или я игнорирай и виж как ще покаже истинското си лице.

Първата стъпка, която трябва да предприемеш, за да спечелиш сърцето ѝ, е да ѝ направиш подарък. Няма значение какъв е той, но знай, че трябва да е нещо екстравагантно. И когато ѝ го подаряваш, се увери, че си облечен безупречно и изглеждаш добре. Следващата стъпка е да ѝ направиш комплимент, но избягвай баналните клишета. Постарай се да бъдеш иновативен и да подходиш творчески, за да събориш стената, зад която се крие. Знаем, че това не е никак лесно, но все пак...

Повечето жени, родени през август, са спортни натури. Обичат всякакъв вид спорт, но това не означава непременно, че можеш да я заведеш на футболен мач на първа среща. Точно като всяко друго момиче, тя трябва да отиде на кино или ресторант, за да се почувства специална. Както казахме, пада си по луксозни неща и места, така че се увери, че мястото, което си избрал, ще ѝ хареса и ще спечели сърцето ѝ. Не я вземай за материално момиче. Напротив, ще разбереш, че не е такава, когато видиш сумата, която харчи за подаръци за самия теб. Тя е невероятно интелигентна, забавна и благосклонна. Никога няма да я видиш с рошава коса или в неприемлив външен вид - прекарва много време пред огледалото! Казваме всичко това, но имай предвид, че начинът на живот на хората и тяхното отношение се променя според обстоятелствата, в които се намират.