Последното издание на In Touch съобщава, че Брад и Дженифър не само разговарят отново, но и дори споделят общ мезонет в хотел във френската столица за изненада на всички фенове и папараци.

Докато Анистън снима "Murder Mystery 2", бдителни феновете набързо разбраха, че бившата й половинка е в същия град. "Не е никак случайно, че и Брад, и Джен са в Париж по едно и също време. Двойката определено възроди романтиката помежду си... От месеци те дори споделят мезонет за 25 000 долара на вечер в Four Seasons George V", споделя източник.

"Отношенията им са прекрасни, но все още не искат да ги афишират. От време на време могат да бъдат засечени да излизат навън, да вечерят в някое кафене или ходят на уроци по рисуване дори. Но са много, много дискретни. А когато Джен работи, Брад запълва времето си със свои неща", коментира още вътрешният източник. 

Е, дали най-после мечтата на милиони фенове ще се сбъдне и звездните актьори отново ще възродят пламената си връзка, остава да видим. Но ние определено им стискаме палци!