Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни желания ще преминава през знака Близнаци от 21.05. до 22.06.

Престоят на Слънцето в знака ще насочи вниманието на повечето от нас към някоя от сферите управлявани от него, а именно средствата за комуникация и транспорт, любопитството, събирането на информация от различни източници, пътуванията, взимането на изпити, попълването и подаването на документи и сключването на договори.

Някои от нас ще пътуват към интересни дестинации или ще имат ангажименти с колите, лаптопите или телефоните си, други ще трупат нови знания за собствено обогатяване, трети ще се впуснат в осъществяването на важни сделки, докато четвърти обърнат сериозно внимание на образованието си, като положат необходими изпити.

Най-ползотворен ще бъде този период за въздушните знаци Близнаци, Водолей и Везни, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Много е вероятно голяма част от тях да направят значителни промени в своя живот и да поемат по нов, силно вълнуващ ги път. Нещата ще им се случват с лекота и при добър попътен вятър.

В любовен план тези знаци ги чакат романтични преживявания. Заетите от тях ще задълбочават отношения, правейки нови и интересни неща с любимия, докато свободните ще се впуснат във флиртове и забавления.

Земните знаци Телец, Дева и Козирог не е изключено да участват в задкулисни споразумения в служебен план. В личен план е добре заетите представители на тези знаци да внимават да не се спуснат в необмислен извънбрачен флирт, а свободните да са внимателни да не заформят отношения с вече обвързан човек, защото има риск да останат разочаровани в последствие.

При огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв е възможно да изникнат добри възможности във финансов план през периода. Много е вероятно да си припечелят добри пари и да направят добри инвестиции.

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби по всяка вероятност ще оставят работата си на заден план и ще преследват личните си цели и мечти. Те ще са комуникативни и общителни и ще достигат до правилните хора в правилния момент.