Седмицата на аномалното Пълнолуние в Козирог ще ни върне всички към събитията от 23-24 юни... Има шанс да постъпите различно и да промените реалността си!
Навлизаме в най-безразсъдните енергии на лятото - съвпадът на Марс и Уран на 15-16 юли може да доведе до рязко разрешаване на една доста застойна ситуация, а пълнолунието на 21 юли ще ни върне към събитията от 23 юни- 24. Тогава беше първото аномално Пълнолуние в Козирог, което изглеждаше като фалстарт, един вид загрявка за това, което предстои да се случи сега.
Според картите всички ни очаква мощна трансформация - нещо ще напусне живота ви завинаги, защото в центъра на оформлението е картата Ковчег. Това, което е надживяло своята полезност, ще изчезне, въпреки че вие ​​също ще почувствате, че е време да промените себе си. Ще разберете, че е време да промените начина си на живот и мислене, тъй като иначе е невъзможно да изградите това, за което мечтаете.
За да ви помогнем да се подготвите, направихме следния тест. Вижте изображението по-долу и обърнете внимание на картинката, която най-много привлича вниманието ви. След това вижте в галерията какво означава изборът ви: