Всички помним филма "Как да разкараш гаджето за 10 дни" от 2003 година, в който главната героина (в ролята - Кейт Хъдсън) предаде доста забавен урок за нещата, които да направи една жена, ако иска мъжът до нея да избяга с 200 километра в час от връзката им и да я включи в категорията "луда и опасна" в списъка с познатите си. В списъка бяха включени качества като обсебваща, хленчеща, правеща планове за далечното бъдеще и измисляща имена на бъдещите деца. Тя дори  успя да се свърже и сприятели с родителите му, който искрено я обикнаха. И всичко това само 1-2 дни след началото на връзката. Лудост нали? 

Истината е, че ние жените имаме навика да се държим малко налудничаво, когато сме влюбени. Това може да ни се струва сладко, мило и грижовно, но за мъжете хич не е така. Те ценят личната си свобода повече от всичко и колкото по рано започнем да се опитваме да я контролираме, толкова повече отблъскваме мъжа, който харесваме. 

Днес, 12 години след премиерата на филма, ние все още правим много откачени неща, които биха накарали мъжа до нас да избяга от връзката, колко и да ни харесва. Развитието на социалните мрежи променя нещата и помага на жените да бъдат много по-креативни, създавайки много нови неща които да НЕ правим, ако искаме да имаме гадже.

Ето обновена версия на "как да разкараме гаджето за 10 дни", че  дори и по-бързо, само с един пост. 

1. Накарайте го да ви снимка за новата ви профилна снимка във Фейсбук, като трябва да направи поне 5-6 ( почти еднакви) снимки с различни ефекти. 

2. Поискайте приятелство на цялото му семейство още след първата среща и включете майка му в списъка с роднини ( веднага след като обновите relationship статуса си, разбира се. 

3. Обявете във Фейсбук, Инстаграм и Туитър честването на първата седмица от връзката ви. Все пак всички трябва да знаят.

4. Изпращайте му план за срещите ви през следващите 8 месеца. 

5. Принтирайте Linked In профила му и при следващата ви среща го попитайте защо се е задържал на последната си работа само 6 месеца. Трябва да сте наясно в случай, че има проблеми с обвързването.

6. Влезте в профила на виртуалния му футболен отбор и продайте всички играчи, освен красивите такива.

7. Когато не отговаря на съобщенията ви във фейсбук, веднага след като сте му писали, му пратете серия от плачещи имотикони, последвана от серия нервни имотикони с пистолетчета.

8. Качвайте негова снимка всеки понеделник с хаштаг MCM (Man-Crush-Monday), последван от любовен коментар. Цитат от любим роман, "Тетрадката" например, също е много подходящ.

9. Поръчайте еднакви обувки и тениски и за двама ви. Ще изглеждате толкова сладко, облечени по един и същ начин, когато излизате навън. 

10. Накарайте го да спазва онази диета с кленов сироп заедно с вас. Подкрепата от любим човек е много важна в такива моменти.

11. Изпратете такси да го прибере вкъщи, дори когато той не ви е казал къде ще ходи. 

12. Променете името си в Инстаграм, като новото трябва да съдържа както вашето, така и неговото име. 

13. Използвайте приложение, което анализира лицата ви, за да покаже как ще изглеждат бъдещите ви деца.

14. В края на лятото му изпратете списък с вили, които да наемете от сега за следващото лято. Колкото по-рано направите резервация, толкова по-добре. 

15. Оставете коментар на снимка на бившата му приятелка, тагвайки го, коментирайки, че изглеждате точно като нея. 

16. Използвайте методи за комуникация, които имат опция за видео чат. Така винаги ще можете да го виждате, когато ви домъчнее.

17. Покажете му новата дъска, която създадохте в Пинтерест: "Много скъпи сватбени идеи".

Посмяхте ли се? Нека не забравяме, че това са неща, които никога не бива да правим, ако искаме здравословна и продължителна връзка. Все пак, хората казват, че щастлива е тази връзка, за която няма никаква информация в социалните мрежи.