Много мъже намират независимите и силни жени за неустоимо привлекателни. И има защо! Те знаят какво искат, умеят да се борят за мечтите си, но най-вече – знаят как да обичат истински. Те може да са достатъчно силни, за да оцеляват и сами, но знаят цената на любовта и умеят да раздават обичта си.

Истинските мъже никога няма да сбъркат, ако изберат да имат до себе си една независима жена. Защото, когато е избрала да бъде с един мъж, въпреки че не се страхува да е сама, тя се превръща в идеалната любима, във верен партньор и отдадена спътница в живота.

Ето още 5 причини, за да обичаш независимата жена:

1. Тя знае как да съществува без теб

Не е нужно да се тревожиш, че тя ще е постоянно лепната за теб, защото тя има и свой живот извън връзката ви. Несигурната жена ще те накара да се чувстваш гузен, защото си излязъл в петък вечер с приятелите ти (как може?! Трябва винаги да сте заедно и да я поставяш на първо място!), но уверената жена ще те насърчи да имаш свой живот, свои копнежи, свои занимания и хобита, защото това те прави толкова интересен. А когато сте заедно, може да си сигурен, че тя ще е на 100% до теб, потопена в мига, и ще знае как да направи срещата ви вълнуваща.

2. Ще те насърчава да следваш мечтите си

Независимите жени обикновено са амбициозни, уверени и страстни относно заниманията си. Тя ще предаде тази страст и на теб. Освен това винаги ще те подкрепи, ще те насърчава и ще те аплодира, докато същевременно преследва и своите мечти.

3. Тя може да се грижи за себе си

Разбира се, че тя ще оценява помощта ти, но и сама може да се изправи след неуспеха. Това означава, че няма да ти се налага постоянно да я спасяваш от реални и нереални проблеми. С независимата жена можеш да си сигурен, че излизаш с пораснала личност, а не с малко момиченце, което трябва да водиш за ръка. С независимата жена ще имаш истински партньор в живота.

4. Тя ще ти позволи да бъдеш себе си

Тя никога няма да се опита да те промени или да те оформи по чужд образ и подобие. Ако тя вече е избрала да бъде с теб, вероятно отговаряш на представите ѝ и тя те обича такъв, какъвто си. Освен това тя е достатъчно мъдра да знае, че няма съвършени хора – тя също не е идеална, затова не търси в теб перфектност.

5. Тя ще те накара да се почувстваш желан

По принцип тя не се нуждае от теб, което придава допълнителен смисъл на връзката ви. Тя не е избрала да има връзка с теб, защото се страхува да остане сама или защото обича парите ти, тя е избрала да бъде с теб, защото иска да бъде с теб, защото те обича и цени, затова можеш да си сигурен, че ще ти засвидетелства своята любов.