Ако все още нямате сериозна връзка, е време да проверите дали неволно не сте поставили спънка в колелото на звездите. Предлагаме ви списък от 6 зодиакални двойки, които по никакъв начин не могат да бъдат заедно.

Риби и Водолей

Тази двойка не може да бъде заедно, защото Водолеят винаги се стреми към нови хоризонти. Сериозната връзка не е единствената страст в живота му, а само една от тях. Той винаги иска да опита нещо различно, подлага се на изпитания, изпълнявайки различни роли, пътува по неизвестни земи.

Рибите, от своя страна, изискват постоянно внимание към себе си, нещо което Водолеите с тяхната заетост, разбира се, не могат да осигурят. Рибите безкрайно ще се обиждат от такова отношение и тази връзка рано или късно ще стигне до логичния си завършек.

Овен и Телец

Овенът по природа е упорит и амбициозен. У хората, той цени най-вече високите морални качества, а също така е привлечен и от пълната противоположност на собствения си характер.

Спокойният Телец рядко импонира на Овена, който постоянно се стреми към нещо ново. При всичко това, двамата дори успяват да се оженят и да живеят заедно известно време. Скоро след това обаче, Овенът, който е привлечен от желанието за разнообразие, изневерява и се стуга до край. 

Близнаци и Козирог

Близнаците са непостоянни и влюбчиви натури. Трудно им е да се концентрират само върху един човек и встъпвайки във връзка, като че ли очите им се отварят и всички "чужди" половинки започват да изглеждат по-очарователни и привлекателни!

Пълна тяхна противоположност е тихият и дори предпазлив Козирог. Той смята поведението на Близнаците често за провокативно и неприемливо. И ако първите са много вятърничави и не се замислят за последиците от своите действия, то Козирозите внимателно обмислят всяка стъпка и се притесняват за всичко.

Рак и Везни

Раците по своята същност са одухотворени и интелектуално развити натури. От детството си те са формирали свои собствени принципи, които не нарушават при никакви обстоятелства.

Най-лошият партньор за Рака се оказват ексцентричните Везни. Тези двамата никога няма да се разбират помежду си, тъй като Везните обичат да са център на вниманието и са почитатели на всякакви партита. На Раците ще им се струва, че за техните партньори много по-важни са купоните и приятелите и именно това е причината връзката между тази двойка да бъде възможна единствено ако и двамата правят компромиси. Но това е малко вероятно...

Лъв и Дева

Лъвът е известен с буйния си нрав и желанието да бъде винаги на преден план. Той искрено вярва, че трябва да получи желаното веднага, докато усилената работа, както и планираното или постигането на целта, не смята за свой приоритет. 

Първата грешка на Девата... е склонността ѝ да критикува. Както може би се досещата - това не се нрави никак на Лъва. Вторият гаф на Девата, е че е практична и дори стисната, а Лъвът разточителен. Това определя практически невъзможното просъществуване за дълго на тази двойка.

Скорпион и Стрелец

Скорпионът е сложна личност, която не може да бъде разгадана от другите. Той е агресивен, включително и в сферата на любовта.

Стрелецът пък, се смята за най-свободолюбивия знак от зодиала. Той не може да стои на едно място и постоянно е в движение, което е в противовес на начина на живот на Скорпиона. Тези различия правят хармоничния съюз между тези два знака... е по-скоро невъзможен. 

А вие вярвате ли в съвместимостта на хората според зодиакалния им знак? Ще се радваме да споделите с нас в коментарите!